Varukorg
Har du ett konto? Logga in här.

Hoppsan! Med den här varukorgen blir det ingen fruktsallad. Ingen fara, lägg till någon av våra populära produkter för att säkra din framgång.

2024-01-04

Låt en fruktkorg lösa nyårslöftet

Ett nytt år innebär ofta nya möjligheter och en chans att förbättra våra liv. Många människor väljer att avge nyårslöften för att skapa positiva förändringar och de mest populära löftena är om kost och träning. Med en fruktkorg på arbetsplatsen ökar du chanserna till att hålla löftet om en bättre kost.

Handen på hjärtat, visst har du någon gång tänkt att du borde äta mer frukt, eller leva lite mer hälsosamt? Egentligen är det ganska så enkelt – och gott! En enkel men kraftfull förändring som kan göra stor skillnad är att inkludera mer frukt i kosten. Då vi spenderar många timmar på våra arbetsplatser borde det med andra ord vara en rättighet att arbetsgivaren försåg alla med energigivande frukt. För dig som är flex- eller fältarbetare finns självklart lösningen med fruktpåsar.

En fruktkorg erbjuder en rad olika frukter och det ger dig en skön paus, bensträckare och ett bra energiintag.

Varför fruktkorgen är vägen till ett hälsosammare liv

Låt oss börja med att säga att en fruktkorg inte är lösningen på att leva hälsosammare. Men det är en bra början och en motivator. Dels visar det att företaget vill ta hand om sina anställdas välmående och om du börjar att ändra dina vanor i små steg blir det enklare att hålla ditt löfte och du leds gradvis in i en sundare livsstil. En frukt om dagen under arbetsveckan kan göra att du under helgen väljer att göra en fruktsallad. Eller så tar du steget att byta ut bullen mot ett äpple under tre-fikat. Se fruktkorgen som en språngbräda mot allt nytt och spännande som du kan förändra – och se vart det leder. Det är helt okej att tacka oss på Fruktleveransen sen. Och har ni ingen fruktkorg på arbetsplatsen så utse en fruktansvarig och be personen att kontakta oss så skickar vi över en gratis fruktkorg som ni får testa på.

Låt det kommande året vara starten på en fruktig resa mot en hälsosammare och mer tillfredsställande livsstil.

Här kan du ta del av vårt fantastiska utbud av både fruktkorgar, fruktpåsar och fruktlådor. Glöm nu inte att utse en fruktansvarig, kanske kan det vara du?

© 2024 Fruktleveransen. Alla rättigheter reserverade.