Varukorg
Har du ett konto? Logga in här.

Hoppsan! Med den här varukorgen blir det ingen fruktsallad. Ingen fara, lägg till någon av våra populära produkter för att säkra din framgång.

2023-09-07

Fruktleveransen X Velove

samarbete Fruktleveransen Velove

Inom livsmedelsbranschen finns högt uppsatta klimatmål. På Fruktleveransen gör vi allt för att nå dit och en liten bit till. Vårt samarbete med cykelbudet Velove är en grön handling som resulterar i en mer klimatsmart stadsmiljö.

Samarbetet med Velove startades igång hösten 2022 med en första runda på 249 kg frukt och 35 stopp. Leveranserna gick smidigt, var i tid och blev startskottet på ett nytt sätt för oss att leverera våra fruktkorgar i Stockholms innerstad. Idag är vi uppe i 1105 kg frukt, 109 stopp och fyra rundor. Det är väldigt mycket miljö för pengarna.

“Samarbetet med Velove går helt i linje med att minska vår påverkan på miljön och bidra till en bättre stadsmiljö i Stockholm. Velove är en bidragande del i vårt arbete att bli helt klimatneutrala innan 2026. Inom livsmedelsbranschen finns det mycket vi kan göra för en bättre miljö och tillsammans kan vi skapa stora hållbara förändringar.

Ronnie Malo, VD Fruktleveransen

“Tillsammans med Fruktleveransen inledde vi ett samarbete för leveranser av fruktkorgar. Inledningsvis genomfördes en lyckad pilot och idag är samarbetet utbrett över hela Stockholm. Tillsammans med Fruktleveransen gör vi Stockholms innerstad både tystare och grönare.”

Simon Wisbrant, CCO Velove

Velove Bikes är störst i Norden för leveranser på el-lastcykel och finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Köpenhamn.

© 2024 Fruktleveransen. Alla rättigheter reserverade.