Varukorg
Har du ett konto? Logga in här.

Hoppsan! Med den här varukorgen blir det ingen fruktsallad. Ingen fara, lägg till någon av våra populära produkter för att säkra din framgång.

2023-07-27

Fruktkorg – en avdragsgill förmån

Avdragsgill fruktkorg på jobbet

En fruktkorg är en avdragsgill personalförmån som stärker både medarbetare och hela företaget. Att en fruktkorg är avdragsgill innebär att företaget kan dra av kostnaden för att erbjuda frukt till sina anställda.

Att främja välbefinnande och hälsa på arbetsplatsen har blivit allt viktigare för företag som strävar efter att skapa en positiv arbetsmiljö och öka produktiviteten hos sina anställda. En enkel och effektiv åtgärd som arbetsgivare kan vidta är att erbjuda frukt till sina anställda. Vad många företag kanske inte är medvetna om är att kostnaden för fruktkorgar eller fruktlådor faktiskt kan vara avdragsgill för företaget.

Fler fördelar med fruktkorg på arbetsplatsen

Attraktiva förmåner för anställda:

Att erbjuda avdragsgilla fruktkorgar till de anställda är inte bara fördelaktigt för företaget, det kan också vara en attraktiv förmån för de anställda. Många arbetssökande värdesätter en arbetsplats som bryr sig om deras välbefinnande och erbjuder förmåner som främjar en hälsosam livsstil. Genom att erbjuda avdragsgilla fruktkorgar kan företaget attrahera och behålla talangfulla medarbetare.

Hälsosamma medarbetare och ökad produktivitet:

Regelbunden konsumtion av frukt har visat sig ha positiva effekter på hälsan hos de anställda. Frukt är rikt på näringsämnen och antioxidanter som kan förbättra immunsystemet, minska sjukfrånvaron och öka energinivåerna. Genom att erbjuda frukt som en avdragsgill förmån kan företaget bidra till att skapa en hälsosam arbetsmiljö och främja välmående bland de anställda. Detta kan i sin tur leda till ökad produktivitet och minskad personalomsättning.

Positiv företagsimage och varumärkesbyggande:

Att ta ansvar för de anställdas hälsa och välbefinnande genom att erbjuda frukt på arbetsplatsen kan bidra till att stärka företagets image och varumärke. Företag som visar omsorg om sina anställda attraherar enklare rätt personal.

Kopiera och skicka till chefen för fruktinköp!

© 2023 Fruktleveransen. Alla rättigheter reserverade.