Varukorg
Har du ett konto? Logga in här.

Hoppsan! Med den här varukorgen blir det ingen fruktsallad. Ingen fara, lägg till någon av våra populära produkter för att säkra din framgång.

2023-07-13

Fruktlådor – till event, konferens eller den egna fruktskålen

fruktlåda ekologisk

Allt fler inser fördelarna med frukt på jobbet. Fruktkorgar är populära inslag på de flesta kontor, men ibland kan det passa bättre med en fruktlåda.

  • Till event eller konferenser
  • När företaget har egen fruktskål
  • Frukten ska transporteras en längre sträcka
  • När man önskar enbart en fruktsort

En av de enklaste och mest effektiva sätten att uppmuntra hälsosamma matvanor är genom att erbjuda färsk frukt till de anställda. Fruktkorgen är ett klassiskt inslag och passar bra på de flesta arbetsplatser. Ser man till fruktlådor har dessa produkter ett något bredare användningsområde. Här är det företagets kreativitet som sätter gränserna, men låt säga att ett företag har flera konferensrum – varför inte beställa en fruktlåda och fördela frukten i arbetsrummen. Allt som kan förenkla för anställda att välja frukt borde premieras!

Fruktlådor med frukt i lösvikt

En stor fördel med att beställa frukt i fruktlådor är att den går att få i lösvikt och enbart med den sort som önskas. Är det äpplen som är den stora favoriten på arbetsplatsen så går det att få en hel låda med enbart äpplen. Annars är bananlådan kanske det mest populära valet.

Fruktlådor med transporter utanför Stockholm

På Fruktleveransen levererar vi enbart fruktkorgar inom Stor-Stockholm, men när det kommer till fruktlådor så kan vi göra undantag. Detta då frukten klarar längre transporter när den packas i fruktlådor, än vad den gör i en fruktkorg. Vi tummar på vårt område, men aldrig med vår kvalitet.

Ta del av vårt utbud inom fruktlådor eller kontakta oss om du har egna önskemål.

© 2024 Fruktleveransen. Alla rättigheter reserverade.