Varukorg
Har du ett konto? Logga in här.

Hoppsan! Med den här varukorgen blir det ingen fruktsallad. Ingen fara, lägg till någon av våra populära produkter för att säkra din framgång.

2018-02-14

NYHET – En hel låda med nötpåsar

Nötter i påse fruktleveransen

Många av våra kunder vill ha frukten kompletterad med något annat mellanmål. Nu finns det en kartong som ni kan erbjuda dom anställda små påsar med fyra olika nötblandningar. Lådan innehåller 20 påsar varav hälften är 40 gr och hälften 60 gr. Lådan ser till att alla medarbetarna får nyttig och långvarig energi.
Produkterna är av toppkvalitet och innehåller enbart hela, högkvalitativa och naturliga råvaror utan några tillsatser. Nötterna är genuint torrostade utan olja, enligt en patenterad teknik som har sitt ursprung i forntida Mellanöstern. Alla produkter sorteras och packas för hand i Sverige.. Du känner igen dom från butikerna och kommer från den ledande premiumleverantören – This Is Nuts. Här är dom dessutom mycket billigare än i butik.

Pröva – klicka här eller mejla oss på info@fruktleveransen.se.

© 2024 Fruktleveransen. Alla rättigheter reserverade.