Varukorg
Har du ett konto? Logga in här.

Hoppsan! Med den här varukorgen blir det ingen fruktsallad. Ingen fara, lägg till någon av våra populära produkter för att säkra din framgång.

2017-12-04

Fruktleveransen tipsar 500 inköpare

Myndighet fruktleveransen

Ungefär en tredjedel av vår omsättning kommer från den offentliga sidan så den är viktig för oss. Därför blev vi extra glada när vi blev inbjuden av Upphandlingsmyndigheten att tala på årets stora konferens. Frågeställningen handlade om att allt färre företag lämnar anbud på offentliga upphandlingar, bara 2,5 i snitt. Man vill ändra på det men vad ska man göra?

Fruktleveransens VD Lasse talade och tipsade om hur svårt och komplicerat det har blivit att svara på allt konstigare krav. En del myndigheter kräver helt raka päron och exakt samma diameter på äpplena i samma korg medan andra kräver skriftligt på att vi har högst har 0,85% N’-isopropyl-N’-fenyl-p-fenylendiamin i den del av bildäcken som betecknas slitbana.

Konferensen var trevlig och alla hade en öppen inställning så det blev många nya bra kontakter. Vi tackar och bockar att vi fick chansen att putta inköpsprocesserna lite åt rätt håll.

PS: Vi är väldigt miljövänliga men har ingen kompetens att mäta halten av antioxidanter i slitbanegummi. Däremot köper vi miljödäck utan HA oljor och med lågt rullmotstånd. Kanske vore det bättre att fråga efter sånt…

© 2023 Fruktleveransen. Alla rättigheter reserverade.