Varukorg
Har du ett konto? Logga in här.

Hoppsan! Med den här varukorgen blir det ingen fruktsallad. Ingen fara, lägg till någon av våra populära produkter för att säkra din framgång.

2017-09-11

Ny ekologisk fruktblandning – Eko Banan Plus

Eko fruktkorg

Vi har introducerat Eko Banan Plus, en helt ny blandning som innehåller upp till 50% banan. Det är efterfrågan på ekofrukt och vi utökar med en smaskig blandning för speciellt krävande jobb. Den kände hälsoprofilen Bengt O Prügel skriver “Banan är perfekt som mellanmål både före och efter möten. Dels innehåller den socker som ger snabb energi. Dels är den rik på magnesium och kalium som är viktiga för att hjärnan ska fungera optimalt. Banan kan alltså minska idé-kramper och åsikts-stelhet, vilket gör den till ett bra fruktval under långvariga möten.

Vi har fruktkorgar som passar alla arbeten.

© 2023 Fruktleveransen. Alla rättigheter reserverade.